Projekto tikslas - atidaryti pilnai funkcionuojantį barą, neinvestuojant į tai nei vieno cento. Daugelis šiuo metu galvose turi labai gerų ir gražių idėjų, tačiau nieko nedaro motyvuodami tuo, kad nėra finansų kažką pradėti daryti. As noriu pabandyti pakeisti šį nusistatymą, nes esu įsitikinęs, kad kapitalas versle nėra pagrindinis variklis. Esmė yra nuosekliame darbe, žiniose ir tikėjime savo idėja. Ar aš teisus - parodys laikas. Aprašomas projekto laikotarpis bus skiriamas į dvi dalis. Pirmojoje rašysiu kaip ir kokius veiksmus darau iki baro atidarymo, antrojoje - vieneri metai veiklos po atidarymo. Pastaroji bus vienas ciklas. Nuo iki, kad galima būtų parodyti kaip baras gyvuoja skirtingais metų laikais, šventiniu ir tarpšventiniu laikotarpiu, kokią įtaką turi mieste ar net šalyje vykstantys renginiai.

O dabar emocinė dalis.

Manęs paklausė, o kam aš tą iš vis darau? juk galima būtų viską ir nedarant aprašyti. Tai štai mano atsakymas:

darau tam, kad būtų pagaliau vieta, kurioje galima pavalgyti uz sažiningą kainą, kad žinotum asmeniškai, kas liečiasi prie tavo maisto ir kaip ir iš ko jį gamina, kad jei kas neaišku, galėtum paklausti ir jokia susinervinusi padavėja tau nesutrukdytu to padaryti, kad galėtum paskambinti ir paprašyti pagaminti kažkokį tavo mėgstamą  patiekalą ir iš tavęs nepaimtų 1000 lt už vakarienę, kad galėtum ateiti ir pasišnekėti kaip tą ar aną pasigaminti pačiam.

Kad sklistų restoraninė kultūra ne vien tarp turtingųjų, bet ir eilinėse šeimose ir kad jie irgi galėtų pavakarieniauti visi kartu.

Ir tai dar ne viskas, bet daugiau rašyti nebenoriu. Geriau pamatyti.

Rodyk draugams