Praėjus beveik dvejiems mėnesiams nuo atidarymo, paaiškėjo, kad kuo toliau, tuo daugiau lieka nepadarytų darbų, kurių neatlikus, restoranėlis negali judėti toliau. Taip, elementari kasdieninė veikla įmanoma, bet apie vystymąsi, naujų patiekalų kūrimą, galų gale apie dokumentų tvarkymą nėra net kalbos. Ir tą daryti, atvirai pasakius ne kiek reikia, kiek norisi. Norisi judėti į priekį, norisi, kad kai gaminu, galvoje būtų tik mintys kaip skaniau pagaminti. Šiuo metu dar yra ir tokios: reikia pakabą prisukti, reikia lentynėles po baru padaryti, reikia mažus šaldytuvus gauti. Žodžiu, trumpai sakant, darbų ir darbelių yra daugiau nei laiko. O gal ir laiko planavime dar ne viskas iki galo peržiūrėta.

Bet kokiu atveju, šiai dienai, po ilgų svarstymų ir apmąstymų, nusprendėme, kad laikas šiek tiek pakeisti darbo laiką. Pirmadieniais dirbsime nuo 17.00, o šeštadieniais nuo 11.00. Pirmadienis bus visų reikalų tvarkymui, kurie susikaupė per savaitę, o šeštadienį valanda vėliau atsidarysime dėl labai paprastos priežasties - pietaujantys pradeda rinktis apie pirmą, o kad ir pusryčiaujantys galėtų kur alkį numarinti, dirbsime nuo 11.00.

Pakeitimai nėra labai dideli, bet tai leis Piccolo judėti į priekį.

Darbo laikas:

Pirmadieniais 17.00 - 22.00

Antradieniais 11.00 - 22.00

Trečiadieniais 11.00 - 22.00

Ketvirtadieniais 11.00 - 22.00

Penktadieniais 11.00 - 22.00

Pertrauka 15.00 - 17.00

Šeštadieniais 11.00 - 22.00

Sekmadieniais nedirbame

Patiko (16)

Rodyk draugams